Παναθηναικοσ Ιωνικοσ : Ανακοίνωσε Κωνσταντίνο Δανδάλη η Δαμάστα! – Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 / Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.

Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. a-sports.gr :: Πρώτο φιλικό την Παρασκευή για την Ξάνθη
a-sports.gr :: Πρώτο φιλικό την Παρασκευή για την Ξάνθη from www.a-sports.gr
Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league .

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Λαύριο-Ντιζόν 65-63: Έδειξε χαρακτήρα
Λαύριο-Ντιζόν 65-63: Έδειξε χαρακτήρα from sports3.gr
Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση .

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league .

Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Σαν Σήμερα 3/10: Όταν ξεκίνησε ο «πρόγονος» της Î'θλητικής
Σαν Σήμερα 3/10: Όταν ξεκίνησε ο «πρόγονος» της Î'θλητικής from sports3.gr
Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση .

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league .

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ : Î'νακοίνωσε Κωνσταντίνο Î"ανδάλη η Î"αμάστα! â€" Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 / Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο ιωνικός έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η αναμέτρηση του παναθηναϊκό με τον ιωνικό διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της super league . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.